logo
Bli medlem

Om oss

Vi som ligger bakom Amningswebben är Elisabeth Hjärtmyr, barnmorska, barnsjuksköterska och amningsspecialist och Louise Candert, sjuksköterska, journalist och medicinsk skribent.

Vi tar inte ställning för eller emot amning utan vill hjälpa dig som vill amma att kunna göra det.

Amningswebben är en sida helt fri från annonser eller sponsorer. All information på den här webbplatsen utgår från medicinsk vetenskap och beprövad erfarenhet, utan påverkan från kommersiella intressen. För att kunna driva sidan kostar full tillgång till alla texter, bilder och filmer under ett helt år 149 kronor.
Läs mer här om hur du får tillgång till allt material på Amningswebben.


Elisabeth Hjärtmyr, amningsansvarig
Elisabeth är barnmorska, barnsjuksköterska och amningsspecialist. Hon har jobbat med amningsfrågor i mer än 20 år. Elisabeth sitter med i AMSAK AMningsSakKunniga i Stockholm, AMNIS Amningsnätverk i Sverige, Nationella Amningskommitten och föreläser om amning och barnet för föräldrar och vårdpersonal i Sverige. Har varit med och startat upp flera olika amningsmottagningar bl.a. nystartade AMSAK Amningsmottagning i Stockholm.
Elisabeth är mamma till och har ammat tre barn.

elisabeth@amningswebben.se


Louise Candert, kommunikationsansvarig
Louise är sjuksköterska och  journalist och har ett förflutet i läkemedelsbranschen. Hon jobbar som medicinsk skribent och projektledare inom området medicin och hälsa.
Louise är mamma till och har ammat två barn.

louise@amningswebben.se


PRESS:
Bilder, loggor, texter och övrig pressinformation kan hämtas här.